Årgang 2020: Her er de fem nye familier

Rachel Ellebye, Emma Josefsen, Stephanie Siguenza. 

Rachel Ellebye, Emma Josefsen, Stephanie Siguenza. 

Foto: Hanne Juul
Det er slut med at følge Rachel, Christian, Emma og Stephanie i "Årgang 0", men til næste år begynder TV 2 forfra med fem nye familier i "Årgang 2020".

Torsdag aften kunne man se det sidste af fire portrætporgrammer om de skønne unge mennesker fra ”Årgang 0”, men næste år starter TV 2 forfra.

Her får ”Årgang 2020” nemlig premiere, og fem helt nye familier har sagt ja til at dele de næste 18 år af deres liv med TV 2's seere. 

Optagelserne i er fuld gang

- 'Årgang 2020' er ikke en almindelig tv-serie, men en ambitiøs føljeton om familie- og hverdagsliv, som det vil udspille sig de næste 18 år. Om alt går vel, er det et projekt, der først slutter i 2038, og det er jo totalt science fiction. På en måde er det en ældgammel historie, som bare bliver ved med at være vedkommende, fordi den fortæller os noget nyt om en masse, vi endnu ikke ved, og det er det, som gør det så spændende at producere, siger Jan Bacher Dirchsen, der også har været med til at producere ”Årgang 0”.

Optagelserne og fødslerne til ”Årgang 2020” er i fuld gang, men på TV 2 var de ikke sikre på, om det var muligt at gentage den kæmpe tv-succes, som ”Årgang 0” har været.

Mange familier ville være med 

- Da vi efterlyste medvirkende til 'Årgang 2020', var vi på TV 2 spændte på, om det overhovedet kunne lade sig gøre at gentage et så stort og langstrakt tv-projekt. Men vi fik rigtig mange henvendelser fra familier, der ønskede at "skrive tv-historie" sammen med TV 2, siger programredaktør Nikolaj Daugberg. 

Et godt mix

Alle de fem familier fra "Årgang 2020" har termin i første kvartal af 2020, og der er et godt mix af pige- og drengebørn. Alle familierne ved nemlig på forhånd, hvad de får.

Den viden havde familierne fra ”Årgang 0” ikke, da de i sin tid meldte sig til programmet, og det resulterede i, at alle fem nyfødte børn var piger.

Det kommer ikke til at ske denne gang, hvor der både er et godt mix af piger og drenge, og så er familierne også placeret rundt omkring i hele landet. Derudover er der også både førstegangforældre og par, der har både et og to børn i forvejen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I galleriet herunder kan man se de fem nye par og blandt andet læse, hvorfor de har meldt sig til "Årgang 2020". 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden