Ærlig Lise Rønne: Det er jeg så ked af

Lise Rønne

Lise Rønne

Foto: Lasse Lagoni / TV 2
Fredag satte "X Factor"-deltagerne gang i debatten om en ordentlig tone på sociale medier. Det er noget "X Factor"-vært Lise Rønne er meget berørt over.

Fredag havde "X Factor"-deltagerne et budskab, de ville ud med. Flere af dem har efter deres deltagelse i talentprogrammet oplevet at blive chikaneret eller hånet på sociale medier. 

Det har "X Factor"-vært Lise Rønne siden reageret på i et Instagramopslag.

Lise Rønnes tøj

"X Factor"-værten indleder sit skriv med at fortælle om, at hendes børn til tider synes, hun har noget underligt tøj på, når hun byder velkommen til "X Factor". 

Hun har forklaret dem, at det i "X Factor" ikke fungerer med en sort kjole, og at det skal være noget mere unikt. 

Men med den beslutning om ikke at vælge noget sikkert og - i fleres øjne - mere stilfuldt, er det grundlag for ubehagelige beskeder. 

Hun understreger dog, at hun langt fra er den, der har skulle stå mest imod. 

Målløs og ked af det

"Men tanker om den omfattende digitale chikane har fyldt meget i mig i den seneste tid. Jeg er målløs over og simpelthen så ked af hvor mange ubehageligheder, der bliver sendt afsted efter snart sagt hvem som helst, der stiller sig frem," skriver hun og påpeger, at det ikke kun handler om deltagere i "X Factor". 

Lise Rønne forklarer, at den digitale mobning ikke kun er med til potentielt at ødelægge andres liv, men at det samtidig "sænker barren for diversitet" og at folk ikke har lyst til at ytre sig frit længere. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hun opfordrer alle til at konfrontere, hvis det er noget man oplever. Desuden også at tale med sine børn om emnet. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden