10. apr. 2012
Af af Jan Bergman

Afsløring: Her er de nye Toppen af poppen sæson tre

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Det populære musik-program er igen klar med syv nye store musiknavne .

Rockmama Sanne Salomonsen og den unge hitmager Mads Langer er to af i alt syv store danske musiknavne, som lørdag sætter kursen mod Mallorca, hvor optagelserne til en ny sæson af "Toppen af poppen" finder sted.

Sangerinden Dicte, soulsangerinden Nabiha, rockmamaen Sanne Salomonsen, singer-songwriteren Mads Langer, rapperen Marc Johnson, sangeren Peter Belli samt komponisten og musikeren Kasper Winding drager lørdag mod varmere himmelstrøg.

I godt 14 dage skal de dele tag, måltider, oplevelser og ikke mindst musikalske gaver med hinanden. Forud for rejsen har de alle valgt ét af hver af de andre musikeres største hit, som de under opholdet skal overraske hinanden med i nyfortolkninger.

Det er tredje gang, TV 2 sætter topnavne på den danske musikscene stævne i forbindelse med "Toppen af poppen", og underholdningschef Gitte Madsen glæder sig:

- Det er fantastisk, at formatet har vist sin styrke i en grad, der gør, at vi nu for tredje gang kan samle et drømmehold af musikere og sangere. Holdet har en enorm spændvidde både i erfaring og genre og er flotte repræsentanter for den danske musikscene gennem de sidste 50 år - fra evergreens til det nyeste nye, siger Gitte Madsen.

"Toppen af poppen" har premiere til efteråret på TV 2.

Læs mere om: