12. apr. 2019
Af af

AFSTEMNING: Hvad var Sofie Lindes bedste øjeblik i X Factor 2019?

X Factor 2019.
X Factor 2019.
Fotomontage: Thomas Laursen og Dan Mariegaard
Sofie Linde har igen gjort det fremragende som "X Factor"-vært, og her er nogle af de skønne øjeblikke, vi husker hende for i denne sæson.

For fjerde sæson i træk er det Sofie Linde, der med sin altid skønne og humoristiske personlighed har ført seerne trygt gennem ”X Factor”, og fredag aften bliver det hele afgjort i den storslåede finale.

Ugerne med god fredagsunderholdning har ført til mange skønne øjeblikke med TV-værten, og her er et gensyn med nogle af de bedste.

1. Lyden kiksede hos Echo

Ved årets første optræden i årets første liveshow fik gruppen Echo en skæv start. Lyden svigtede pigerne, men heldigvis var Sofie Linde hurtig til at træde i karakter. Lydproblemerne blev fikset, og med Sofie Lindes beroligende ord sang de sig sikkert gennem deres første live-optræden i andet forsøg.

https://imgix.billedbladet.dk/echo.jpg
Echo
Foto: Thomas Laursen

2. Stoppede Blachmans dødskys

Årets første liveshow var et begivenhedsrigt et af slagsen, og det var også her, at det meget omtalte ”dødskys” kom på banen. Ankerstjernes deltager Patrick og Oh Lands gruppe Dr. Rolf og Kanylerne stod i farezonen, og det var i sidste ende Blachman, der skulle beslutte, hvem der som de første måtte forlade konkurrencen. Her fik han pludselig en idé om at gå op på scenen og kysse den deltager, han vil sende hjem. Men Sofie Linde fik hurtigt sat den rutinerede dommer på plads.

- Du skal ikke give nogen et dødskys. Du skal sætte dig ned, var Sofie Lindes hurtige reaktion.

https://imgix.billedbladet.dk/doedskys.jpg
Sofie Linde og Thomas Blachman
Foto: Thomas Laursen

3. Deltager-koks

Årets andet liveshow var heller ikke helt problemfrit, men det var nu en menneskelig fejl, der var årsagen denne gang. Ankerstjerne skulle præsentere sin næste deltager, men han var ikke helt sikker på, hvis tur det var blevet.

- Det er en ung fyr med en guitar, svarede Sofie Linde for at hjælpe dommeren på vej.

Herefter gik Ankerstjerne i gang med at præsentere sin unge deltager, men da han til sidst i sin introduktion siger ’Benjamin’, må Sofie Linde træde på banen.

Det var nemlig ikke Benjamin, men derimod Patrick, der skulle på scenen.

- Det første, der kom til mig, da Patrick skulle ind, var, at det var ham med guitaren. Men jeg glemte jo, at Benjamin selvfølgelig også havde en guitar, og at Patrick faktisk ikke havde sin med, forklarede Sofie Linde om misforståelsen til BILLED-BLADET efter showet.

https://imgix.billedbladet.dk/ankersofie.jpg
Sofie Linde og Ankerstjerne
Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke kun Sofie Lindes personlighed og værtsskab, hun har imponeret med - det har hun også med sin garderobe.

Få et gensyn med de flotte "X Factor"-kreationer i galleriet herunder.

Galleri: Sofie Lindes flotte X Factor-outfits 2019

Hvad synes du har været det bedste øjeblik med Sofie Linde? Afgiv din stemme her.

Læs mere om: