9. apr. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Aksel om X Factor-pausen: Den rigtige beslutning

Aksel og Magnus
Aksel og Magnus
Foto: Martin Høien
Set i lyset af omstændighederne er Aksel Kempf glad for, at "X Factor" holder pause, og han glæder sig til igen at stå på scenen, når showet kan gennemføres ordentligt.

Det er nu over en måned siden, at ”X Factor”-deltagerne senest var på livescenen, og på grund af coronakrisen er det ikke til at sige, hvornår de kommer til at stå der igen.

Og selvom det har været frustrerende, er Aksel Kempf fuldstændig enig i den beslutning, der er blevet taget.

- Jeg synes, de gør det rigtige ved at vente, til det er forsvarligt at starte op igen. Hvis jeg måtte styre det, skulle vi vente, til det kan gennemføres ordentligt. Jeg kan godt forstå, at man gerne vil have det afviklet, men vi prøvede at lave et show uden publikum, og jeg tror ikke, at en finale uden publikum vil være sjov, fortæller Aksel.

Aksel har fået mere blod på tanden

Selvom ”X Factor”-liveshowene holder pause, har han og makkeren Magnus haft masser at se til.

- Efter et par dage begyndte vi at finde ud af nogle systemer, hvor vi kunne arbejde hjemmefra, og så har vi arbejdet hver for sig. Magnus og jeg har snakket over Facetime, og vi har snakket med teamet. Men det har været mærkeligt ikke at være der. Det er over hovedet ikke det samme, men alle gør, hvad de kan for at levere et godt show, når det hele starter igen.

Og torsdag aften er der heldigvis gensyn med duoen og de andre ”X Factor”-deltagere, når TV 2 sender ”X Factor – sammen hver for sig” hjemme fra Sofie Lindes stue, og Aksel Kempf synes, det er et godt initiativ.

- Det er fedt, at de laver det her i mellemtiden.

- Jeg kan også mærke, jeg har fået mere blod på tanden. Jeg troede, jeg i forvejen havde meget blod på tanden, men nu har jeg fået det endnu mere. Jeg savner det ekstra meget, fortæller den unge stjerne, der også har brugt noget af tiden på at arbejde videre med sin egen musik.

Læs mere om: