Albert og Jenna: Derfor er vi så kærlige

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson.

Foto: Hanne Juul
Skuespilleren Albert Rosin Harson og danseren Jenna Bagge er partnere i ”Vild med dans”, og privat har de fået et tæt forhold.

Den professionelle danser Jenna Bagge er vild med at danse med 18-årige Albert Rosin Harson i ”Vild med dans”, og de har allerede fået et meget tæt forhold.

Danseparret elsker at have fysisk kontakt, men de fastslår, at de ikke er kærester.

- Nej, det er vi ikke. Det er fordi, vi danser så tæt, og så bliver man bare tætte. Men vi har helt klart en god kemi, fortalte Albert til BILLED-BLADET efter fredagens show og tilføjede:

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

- Jeg synes ikke, jeg mærker aldersforskellen, så det tror jeg ikke, har noget med det at gøre.

Albert passer på Jenna

Selv om 31-årige Jenna Bagge er 13 år ældre end sin dansepartner, så har de det rigtig godt i hinandens selskab.

- Det føles ikke underligt at stå så tæt, for vi er begge to nogle meget kærlige mennesker og krammer meget, forklarede danseren og tilføjede:

- Jeg tror også, jeg er kommet meget tæt på Albert, fordi jeg havde en skade i mit knæ i sidste uge. Han er den første af mine partnere, som har set mig i en meget sårbar situation, og hvor han skulle være den, der var ovenpå. Det har gjort, at jeg føler, han passer på mig, så det har givet noget godt til vores venskab.

Læs den store reportage og se alle billederne fra program 3 af ”Vild med dans” i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 22. oktober.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden