Albert Rosin Harson er blevet kollega med prins Nikolai

Albert Rosin Harson

Albert Rosin Harson

Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
18-årige Albert Rosin Harson er blevet spottet af Scoop Models.
Den unge skuespiller, Albert Rosin Harson,  charmede alt og alle i efteråret 2020, hvor han deltog i ”Vild med dans” sammen med Jenna Bagge.
 
Foto: Hanne Juul
 
Udover de mange, der stemte parret videre og var med til at sikre dem en flot andenplads, brændte Albert Rosin Harson sig også fast på nethinden hos Bente Lundqvist.
 
 
Sammen med sin mand, Jesper, ejer Bente Lundqvist modelbureauet Scoop Models, der blandt andre også har prins Nikolai i deres bureau. 
 
Foto: Mega
 

Lagde mærke til Albert

- Jeg har selv danset og følger med i ”Vild med dans”., forklarer Bente Lundqvist. Jeg lagde mærke til Albert og den skønne energi han havde sammen med sin søde dansepartner Jenna, fortæller Jenna Bagge til BILLED-BLADET. De var sådan et cute par, tilføjer hun.
 
 
 

Flotte træk

- God energi er også vigtig som model. Jeg begyndte at kigge lidt nærmere på Albert, lyder det fra modelburau-indehaveren. Han har flotte træk, høje kindben, flot mund osv. Så skrev jeg til ham på instagram, fortæller Bente Lundqvist.
 

En god fyr

- Albert er virkelig en god fyr. Jeg kan rigtig godt lide ham, og nu prøver vi det af.
 
Albert Rosin blev overrasket, da han blev kontaktet af Scoop Models.
 
- Jeg blev inviteret til et møde, og de var supersøde. Nu prøver jeg det.
 
 

En helt anden verden

- Det er sjovt og en helt anden verden, lyder det fra Albert Rosin Harson. Jeg fået taget nogle fotos, der er på deres site, så må vi se, om der sker noget.
 
Her er et af Albert Rosin Harsons modelfotos.
 
Foto: Scoop Models
 

Ser hvad der sker

- Det var sjovt at få taget billeder. Det er et helt andet look, man skal finde frem, end det var i ”Vild med dans”. Jeg har ikte nogen specielle forventninger. Jeg ser, hvad der sker.

 

Brænder for skuespiller

- Men jeg er altså stadig først og fremmest skuespiller. Det er det, jeg brænder for, understreger charmende Albert Rosin Harson.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden