Allan Simonsen danser igen

Allan Simonsen
Allan Simonsen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Fodboldlegenden Allan Simonsen er tilbage på dansegulvet. Lørdag danser han i City2 i Tåstrup.

Han vinder ikke ”Vild med Dans”, men Allan Simonsen kan ikke holdes fra dansegulvet.

Lørdag har fodboldlegenden og partneren Sofie Kruuse sagt ja til at stille op til dans i City2 i Taastrup.

-Det sker efter mange overvejelser, indrømmer Allan Simonsen, som ellers for nylig udtalte, at en karriere som storcenter-danser var højst usandsynlig.

 - Jeg havde sagt nej i første omgang. Men der er tradition for, at de tre sidste par i 'Vild med dans' danser i City2, så jeg endte med at sige ja. Det bliver sikkert meget sjovt, siger Allan Simonsen til bt.dk.

 På søndag er Allan og Sofie Kruuse også i Storcenter Nord i Aarhus.

Dog ikke for at danse, men for at deltage i et julearrangement og for at skrive autografer.

De to arrangementer er foreløbig de eneste, Allan Simonsen har takket ja til.

- Jeg har fået så mange tilbud og er i fuld gang med at kigge på det hele. Men den kommende tid prioriterer jeg at hygge mig med min familie og holde nogle møder undervejs. Jeg regner med at beslutte mig for, hvad der fremover skal ske engang i januar, siger han.

Hos City2 glæder eventkoordinator Lisbeth Wilstrup sig over at Allan Simonsen kommer til centret, og forventer, at arrangementet bliver et stort tilløbsstykke.

- Vi kalder ekstra sikkerhedsvagter ind. Arrangementet kommer til at koste os cirka 250.000-300.000, og det er ikke kun løn til danserne, det er også udgifter til markedsføring, sikkerhed osv., siger hun.

Ud over Allan Simonsen og Sofie Kruuse stiller også Mie Skov og Mads Vad, Mads Laudrup og Claudia Rex samt Mette Blomsterberg og Michael Olesen op i City2 lørdag eftermiddag klokken 15.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden