4. okt. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Alle vil vide, hvordan det går parret fra Landmand søger kærlighed: Det svarer Leif

Leif Olsen
Leif Olsen
Foto: Søren Jul Lamberth
Rigtig mange følger igen i år med i "Landmand søger kærlighed", og rigtig mange er nysgerrige på at finde ud af, hvordan det er gået Leif og Tina, siden optagelserne sluttede.

De sidste mange uger har Leif Olsen været på lidt af en rejse i ”Landmand søger kærlighed”, og tirsdag aften kunne man igen følge ham og Tina på deres romantiske weekend i Irland.

De kom helt tæt på hinanden under det fire dage lange ophold, og det lyser ud af dem, at de har fået et særdeles godt øje til hinanden.

Leif er blevet et idol

Mange har fulgt deres dating-eventyr på tv, og rigtig mange er nysgerrige på at finde ud af, hvordan det er gået Leif og Tina, siden optagelserne sluttede i sommer.

- Ovre på skolen hvor jeg arbejder, er jeg blevet elevernes store idol. Både børn og lærere spørger hele tiden, om vi er blevet kærester, og der er også folk, der skriver. Jeg tror, at mange håber på, vi er blevet kærester, fortæller Leif.

Men der går altså lige nogle uger endnu, før landmanden kan besvare de mange spørgsmål. Aftalen med TV 2 er nemlig, at hverken han eller Tina må afsløre noget, før det har været sendt på tv, og det holder de fast i – også over for deres nærmeste.

- Vi er meget pligttro, hvad det angår, og vi går meget op i at holde det hemmeligt. Alle har ellers spurgt, hvordan det er gået, og jeg har sagt, at de må følge med på tv, fortæller landmanden.

Vild interesse for Leif

Det er ikke kun familie, venner og kollegaer, der er nysgerrige, for rundt omkring i gadebilledet har Leif også fået masser af opmærksomhed, og gennem de seneste uger er der blevet uddelt både autografer og selfies. Forleden var Leif for eksempel i Tivoli, og her blev han stoppet i hvert fald 25 gange, fortæller landmanden, som ellers har forsøgt at holde sig lidt mere inden døre den seneste tid – netop på grund af den store opmærksomhed.

Det er i forbindelse med sæsonafslutningen af ”Landmand søger kærlighed”, som sendes 1. november, at det bliver afsløret, hvordan det er gået Leif og Tina, siden optagelserne sluttede.

Læs mere om: