Amalie Dollerup glad for ny sæson af Badehotellet

Amalie Dollerup.

Amalie Dollerup.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
28-årige Amalie Dollerup nyder, at hendes rolle er mere nuanceret, når "Badehotellet" har premiere på en ny sæson i aften på TV 2.

Med en fornem Robert-nominering som årets danske TV-serie slår "Badehotellet" i aften dørene op for en helt ny sæson på TV 2.

Gæsterne fra København er tilbage på Andersens Badehotel og sætter skub i dramaet - heriblandt Amalie Dollerup, 28, der i rollen som Amanda gjorde sig bemærket som en storsnudet overklassepige i første sæson.

Klik her for at se alle vores artikler om Badehotellet!

Men nu er noget forandret.

- Jeg er rigtig glad for at være med i "Badehotellet" igen. Den store forskel for mig er, at Amanda har fået flere strenge at spille på. Hun har fået en sårbarhed, fordi hun har prøvet nogle ting og er blevet såret flere gange af kærligheden. Rollen er meget mere nuanceret. Hun viser sin sympatiske side, og det klæder Amanda, siger Amalie Dollerup, som synes, det er en herlig udfordring at skulle spille næsten ti år yngre, end hun er i virkelighedens verden.

- Og så er jeg glad for min nye frisure uden pandehår! Jeg er ikke så god med pandehår, smiler den talentfulde skuespiller.

Kig i kulissen på Badehotellet

Den nye sæson af "Badehotellet" begynder i sommeren 1929 og strækker sig over syv afsnit.

Herefter sender TV 2 programmet "Badehotellet - et kig bag kulissen", som fortæller, hvordan den populære serie er blevet skabt.

Her løftes bl.a. sløret for de omfattende visuelle effekter, seerne kommer med på settet, og forfatterne fortæller om deres tanker bag serien.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden