29. aug. 2016
Af Luise Marie Bekker

Amalie Dollerup: Mit liv med Badehotellet

Amalie Dollerup.
Amalie Dollerup.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
"Badehotellet"s Amalie Dollerup inviterer til foredrag om sit liv som skuespiller og den populære TV-serie.

I marts testede skuespiller Amalie Dollerup sine foredragsevner, og det gik så godt, at ”Badehotellet”-stjernen nu springer ud som fast foredragsholder.

- Jeg ville bare lige se, om det kunne noget. Og det var sjovt! Folk var så interesserede og stillede mange spørgsmål. Det var faktisk helt rørende, så glade folk var, fortæller den beskedne Amalie, der fik stående applaus efter foredraget.

LÆS MERE: TILLYKKE: Amalie Dollerup fylder 30 år

Amalie Dollerup går bag om "Badehotellet"

Den 30-årige kvinde blev kendt allerede som barn, da hun spillede den unge Lise Nørgaard i ”Kun en pige” og datteren Sille i ”Strisser på Samsø”.

- Den første del af foredraget handler om mig, og hvordan det hele startede i min barndom og op til skuespillerskolen. Den anden del handler om ”Badehotellet”.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

- Hvordan jeg arbejder med min rolle, og hvor mange ting vi skal kunne, for at det hele går op. Jeg går ligesom bag om ”Badehotellet”, fortæller Amalie, der er populær som den unge Amanda i den populære TV 2-serie.

Amalie Dollerup bestemmer selv

Amalie er holder sit første foredrag 22. september og er allerede booket til fem-seks foredrag hen over efteråret og vinteren i forskellige foreninger, men så bliver hun nødt til at holde en pause.

- For så skal jeg medvirke i ”Saturday Night Fever”, og det får jeg travlt med. På den måde er det smart, at jeg selv kan bestemme, hvornår jeg skal holde foredrag, fortæller hun.

Amalie anbefaler alle, der er interesserede i at høre om en skuespillers liv og alle der er fans af ”Badehotellet” til at komme til hendes foredrag.

Læs mere om Amalie Dollerups foredrag her.

Læs mere om: