26. nov. 2017
Af Lisbeth Grube

Amalie Dollerup støtter hjemløse med julekoncert

Amalie Dollerup.
Amalie Dollerup.
Foto: Lars H. Laursen
Amalie Dollerup, stjernen fra ”Badehotellet”, synger julen ind i den gode sags tjeneste.

Amalie Dollerup elsker at synge julens sange – og på onsdag den 29. november gør hun det i den gode sags tjeneste.

Den populære skuespiller fra ”Badehotellet” tager nemlig hul på sine julekoncerter med en helt speciel støtte-julekoncert i København.

Hele overskuddet fra koncerten går til Hugs & Food, som er et værested for hjemløse i Nansensgade i hjertet af København.

- Det er rigtig meningsfuldt at kunne hjælpe folk, der har det svært. Specielt her i vinterperioden, hvor de hjemløse har endnu hårdere vilkår pga. det kolde vejr og for eksempel ikke har ressourcerne til at holde jul. Det giver endnu større mening for mig at holde koncerten, når overskuddet går til et godt formål, siger Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

Sammen med musikerne Jacob Venndt på bas og Pojken Flensborg på piano vil Amalie synge både danske og udenlandske sange – godt krydret med minderinge melodier fra TV-julekalendere.

- En af mine yndlingsjulesange er ”Have yourself a merry little Christmas”, som selvfølgelig også er med i koncerten. Men sange fra TV-julekalendere vækker også mange gode minder fra min barndom, og derfor har vi et stort julekalender-medley med, fortæller Amalie.

Læs alt om Amalie Dollerups julekoncerter her

Læs mere om: