22. feb. 2016
Af af Lisbeth Grube

Amanda fra Badehotellet: Vil ikke være afhængig af mænd

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/pix_15_0.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Amalie Dollerup, der spiller Amanda i TV 2's succes-serie "Badehotellet", er meget spændt på at læse manuskriptet til næste sæson.

Amalie Dollerup glæder sig til at fortsætte rollen som Amanda, der først var en ung rebelsk rigmandspige og siden udviklede sig til en moderne selvstændig kvinde. Den udvikling håber skuespilleren fortsætter.

https://imgix.billedbladet.dk/vind-badehotellet-serien.png

Hvad nu Amanda?

– Jeg er så klar til en sæson mere, og det har jeg også meddelt min producent. Med vilje har jeg arrangeret det sådan, at jeg ikke har så meget arbejde oveni, som jeg har haft gennem tre sæsoner med ”Badehotellet”. Jeg glæder mig meget og synes, det er meget åbent, hvad der skal ske med Amanda. Hvilket arbejde skal hun have, og hvordan kommer det til at gå med hendes kærlighedsliv, nu hvor hun er blevet skilt fra Ditmar? Jeg ønsker for Amanda, at hun kommer til at kunne klare sig selv, så hun ikke er afhængig af de mænd. Måske får hun et job, hvor hun kan bruge sin kreativitet? Vi får et manuskript højst en måned før, det går løs, og jeg er rimelig spændt, når jeg åbner det første, fortæller Amalie Dollerup.

Mandag den 22. februar kl. 20 kommer det sidste afsnit af "Badehotellet" for denne gang. Det er et bag kameraet afsnit.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: