Tirsdag, 7. marts 2023 — af Liz Rørsig

Anders Beier har blikket for dét, andre ikke kan se i en bolig: Har selv ombygget familiens drømmehus

Anders og Lene Beier
Anders og Lene Beier.
Foto: Hanne Juul
Anders Beier fra “Bolighaj finder hjem” er dygtig til at finde huse, der trænger til en kærlig hånd, og som han kan se en masse muligheder i.

Anders Beier fra “Bolighaj finder hjem” på TV 2 Fri har også privat et godt blik for boliger, som kan bygges om og sælges igen med fortjeneste. Anders, der er gift med Lene Beier, er uddannet ejendomsmægler og har hænderne skruet rigtigt på.  

Fik drømmehuset


I de tidligere programmer “Beier bygger”, også på TV 2 Fri, har man kunnet følge Anders og Lene Beier forvandle en bolig til deres drømmehus i Søvang i Dragør, hvor de bor nu med deres to drenge. Også i “Beier over hækken” stod Anders i spidsen for at forvandle nabohuset i Søvang til et familiekollektiv og to lejligheder, som Lenes mor og søsteren Mette med hendes familie kunne flytte ind i. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg er inden for de sidste 10 år gået i lidt andre retninger end ejendomsmæglervejen og har lavet rigtigt mange ombygninger og købt mange skæve boliger, som jeg bygget om og solgt til en højere pris, end jeg har købt for, fortæller Anders Beier til BILLED-BLADET. 

– Det har været sjovt, og den sjoveste del har været at se noget, som andre ikke har kunnet og skabe noget ud af det, selv om det så håbløst ud, siger Anders Beier.  
Se før- og efter fotos neden for af Anders Beiers sidste projekt: Et hus i Brønshøj.

Før
Før.
Foto: Privat

   

Efter
Efter.
Foto: Privat

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden