Anders Breinholt bliver vært på nyt talkshow

Anders Breinholt.

Anders Breinholt.

Foto: Birger Storm
I et nyt fredagsprogram på TV 2 blander Anders Breinholt samtale, musik, leg og sketch med gode venner og gæster.

I fire år har Anders Breinholt sørget for godnat-underholdningen i ”Natholdet” på TV 2. Nu indtager Breinholt primetime. Fra fredag den 19. september er han klar med et helt nyt talkshow kaldet ”Breinholt & Venner” på TV 2. 

Det bliver dog ikke et klassisk talkshow med Anders bag skrivebordet. Her er tale om et originalt, nyt program, der blander samtale, musik, leg og sketch.

Anders Breinholt inviterer hver uge en ny ven i studiet, og ikke to fredage bliver ens. Både aftenens indslag og aktiviteter samt programmets scenografi vil variere fra uge til uge helt afhængigt af, hvilken ven Breinholt har inviteret.

- At vi kalder programmet ”Breinholt & Venner”, sigter til stemningen i programmet. Mine venner er nogen, jeg hygger mig med, og som jeg er lidt tættere på, end jeg er på alle andre. Og så kan jeg have det pissesjovt med mine venner. Den stemning går vi efter i ”Breinholt & Venner”. Jeg kommer til at invitere folk i studiet, som jeg ved, mange danskere gerne vil lære bedre at kende. Vi laver et program, der kommer til at emme af stemning – et show, hvor vi skal tale sammen, lege sammen og hygge os helt vildt sammen, ikke mindst med seerne, siger Anders Breinholt i en pressemeddelelse.

Talkshowet sendes i to afdelinger: I pausen mellem aftenens to ”Vild med dans”-programmer og efter ”Vild med dans – afgørelsen”.

”Natholdet” fortsætter på TV 2 mandag til torsdag. Når niende sæson har premiere mandag 22. september, bliver det imidlertid med en ny værtsopstilling hen over efteråret.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden