Anders Breinholt købte Leisners quiz-spørgsmål

Anders Breinholt.

Anders Breinholt.

Foto: Jeppe Michael Jensen
TV-værten vandt auktionen over Otto Leisners berømte quiz-spørgsmål, og de vil blive brugt i hans nye talkshow.

Anders Breinholt er nu den lykkelige ejer af Otto Leisners legendariske quiz-spørgsmål.

I denne uge vandt han og produktionsselskabet Pineapple Productions nemlig auktionen over den afdøde TV-værts quiz-spørgsmål på auktionssitet Lauritz.com. De vil blive en del af hans kommende talkshow ”Breinholt og venner”.

- Det er en stor dag på redaktionen! Vi har netop fået to kasser ind med mindst 2000 af Otto Leisners legendariske quiz-spørgsmål, og vi er meget stolte af, at vi vandt auktionen, siger Anders Breinholt ifølge tv2.dk og fortsætter:

- Vi har endnu ikke helt udviklet segmentet, men jeg kan love, at spørgsmålene vil blive brugt i talkshowet. Og der vil også indgå en større hyldest af Otto Leisner.

En høj pris

TV-værten måtte punge ud med 11.000 kroner for quiz-spørgsmålene, og det var over en femdobling af vurderingsprisen på kun 2000 kroner.

Anders Breinholt mener, det var pengene værd, og han glæder sig til at underholde danskerne med spørgsmålene i sit nye talkshow.

- Det er ren og skær, god dansk familieunderholdning og humor. Sådan som det passer sig for fredag aften, forklarer TV-værten.

”Breinholt og venner” får premiere fredag den 19. september på TV 2. Første del sendes kl. 21.25 og anden del kl. 22.15. Den første gæst i talkshowet bliver Lars Hjortshøj.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden