Anders Breinholt starter nyt show

TV-vært Anders Breinholt
TV-vært Anders Breinholt
Foto: Lars H. Laursen
Værten bag ”Natholdet” stifter selskab sammen med Nordisk Film.

TV-værten Anders Breinholt, der er ankermand på ”Natholdet” starter eget produktionsselskab sammen med Ricco Wichmann og Nordisk Film. Det skriver tvtid.tv2.dk.

Det kommer til at hedde ”Pineapple Entertainment” og bestyrelsesformand Jacob Houlind fortæller om selskabets første satsning:

- Anders og Ricco har med Natholdet siden 2010 fungeret succesfuldt som Nordisk Film TVs faste comedy-ben. Den primære forandring er, at vi nu formaliserer dette samarbejde yderligere i Pineapple. Natholdet på TV2 fortsætter i det nye selskab, som desuden er i gang med at udvikle et helt nyt talkshow til efteråret på TV2 Zulu. Vi håber, at masser af nye sjove programmer skal flyde gennem Anders' og Riccos kreative årer.

En af stifterne bag det nye selskab, Anders Breinholt, der i sin tid startede som radiovært i DR, udtaler blandt andet i en pressemeddelelse:

- Jeg er ekstremt stolt over at kunne fortsætte med at arbejde sammen med nogle af de dygtigste indenfor tv-/humorfeltet og nu også at være med til at hive nye mennesker ind på et lille, smidigt og ekstremt professionelt hold.

Hvad det nye talkshow kommer til at indeholde, melder historien indtil videre ikke noget om. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden