17. sep. 2014
Af Karina Didriksen

Anders Breinholts afløsere på Natholdet er fundet

Anders Breinholt.
Anders Breinholt.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Det bliver blandt andre Lars Hjortshøj og Huxi Bach, som kommer til at afløse som værter på TV 2’s talkshow ”Natholdet”.

Siden 2010 har Anders Breinholt siddet bag skrivebordet i TV 2’s ”Natholdet”, hvor han har haft besøg af diverse kendte gæster, men fra på mandag får talkshowet andre værter.

I den kommende sæson af TV-programmet bliver det blandt andre Lars Hjortshøj, Simon Kvamm og Huxi Bach, som kommer til at deles om værtsrollen.

- Jeg glæder mig til at prøve at sidde i Breinholts stol en hel uge. ”Natholdet” er jo en fritidsordning for voksne. Der er gode legekammerater, du må være sent oppe, og du må grine højere, end hvad der ellers er normalt og socialt acceptabelt, siger Lars Hjortshøj til Ekstra Bladet.

De bedste vikarer

Komikeren kommer til at skyde premiereugen i gang, og senere hen vil sjove mænd som Thomas Warberg, Lasse Rimmer, Christian Fuhlendorff og Rasmus Bjerg også trække i værtstrøjen.

Anders Breinholt vender dog tilbage som vært på programmet, når han har holdt en pause og har prøvet sit nye, kommende program af, ”Breinholt og venner”.

- Jeg glæder mig til at prøve at sidde derhjemme og se programmet. Vi har valgt de bedst tænkelige vikarer, og de kommer til at sætte hvert deres unikke præg på ”Natholdet”. Det bliver en fantastisk sæson, siger TV-værten.

Den 9. sæson af ”Natholdet” får premiere mandag den 22. september kl. 23.15 på TV 2.

Det bliver vist hver uge fra mandag til torsdag.

https://imgix.billedbladet.dk/natholdet_tv2.jpg

Læs mere om: