Torsdag, 22. december 2022 - af Stine Ramlyng

Anders W. Berthelsen: Optagelser smadrede mig følelsesmæssigt

Anders W. Berthelsen
Anders W. Berthelsen spiller endnu engang politiefterforskeren Rolf Larsen i TV 2-serien "DNA".
Foto: Martin Høien
Anders W. Berthelsen er tilbage i TV 2-krimiserien "DNA"⁠, men optagelserne var hårdt for sjælen hos den 53-årige skuespiller, der i serien spiller politiefterforsker Rolf Larsen, og resten af filmholdet.

Den nye sæson er nemlig inspireret af virkelige hændelser om menneskehandel og især scenerne med sminkede vietnamesiske lig var voldsomt at lave, fortæller Anders Berthelsen i et interview i Go'Aften LIVE onsdag aften:  

- Jamen det har været en følelsesmæssig rutsjetur. Og jeg vil sige, at mange dage kom både spillere og hold hjem, og var følelsesmæssigt smadret. Også fordi vi havde læst en masse artikler fra den virkelige verden inden, så det lå hele tiden bag ved, at "det her er sgu rigtigt". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På sporet af slavehandel og organsalg

I anden sæson af DNA bliver Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) viklet ind i et kriminelt netværk, der strækker sig over hele verden. Efter fundet af ligene på 19 unge vietnamesere kommer Rolf på sporet af en sag om slavehandel og salg af organer på det sorte marked.

Det bliver en rejse der tager Rejse en i menneskets mørkeste afkroge, med mange mysterier, hemmeligheder og udnyttelse af andre mennesker. Han prøver at kaste lys over sandheder, men bliver mødt med store og personlige dilemmaer.

⁠Manden bag serien er forfatter Torleif Hoppe. Første afsnit af "DNA" sæson 2 kan allerede nu streames på TV 2 PLAY men har først tv-premiere på TV 2 d. 27. december. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden