Andrea Heick Gadeberg afslører: Her er min kendte danselærer

Andrea Heick Gadeberg.

Andrea Heick Gadeberg.

Foto: Gregers Overvad
”Sygeplejeskolen”-stjernen Andrea Heick Gadeberg er ved at optage en ny TV 2-serie, hvor hun har rollen som en dansepige.

Det unge stjerneskud Andrea Heick Gadeberg har godt gang i karrieren. Sidste år fik hun sin debut som Marie i TV 2 Charlie-serien ”Sygeplejeskolen”, og nu er hun i gang med endnu en serie.

- Jeg har lige været til læseprøve på sæson 5 af ”Sygeplejeskolen”, og det var rigtig dejligt at se alle mine kolleger igen, fortalte Andrea Heick Gadeberg til premieren på ”Speak no evil” og fortsatte:

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg filmer også TV 2’s nye serie ”Dansegarderoben”, som Ditte og Louise laver. Det er megafedt at lave, og jeg har simpelthen lært at danse!

Trænet i tre måneder

I TV 2-serien ”Dansegarderoben” følger man dansepigerne i Cirkusrevyen i 1975, og det betyder altså, at Andrea Heick Gadeberg skulle læres op i diverse dansetrin.

Den 23-årige skuespiller afslørede, at hun har haft en kendt danselærer, nemlig Britt Bendixens søn, som er danser og koreograf.

- Jeg har trænet i tre måneder sammen med Niclas Bendixen, så han har simpelthen lært mig at danse – eller i hvert fald prøvet på at lære mig at danse, lød det med et grin fra Andrea Heick Gadeberg. 

- Jeg havde trænet lidt op til, fordi jeg vidste, at jeg skulle have en discodragt på. Det er fedt at bruge sin krop på den måde og komme i god form.

Her ses Niclas Bendixen med sin mor, Britt Bendixen, og hustruen Trine Dyrholm. 

Foto: Martin Høien

Andrea Heick Gadeberg havde sin forlovede, Robert Jensen Buhl, med til gallapremieren i Imperial-biografen. 

Foto: Birger Storm

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden