Andrea Heick Gadeberg spiller dansepige: Sådan bliver serien om Cirkusrevyen

Andrea Heick Gadeberg

Andrea Heick Gadeberg

Foto: Hanne Juul
Optagelserne til en ny TV 2-serie om dansepigerne i Cirkusrevyen er begyndt. Andrea Heick Gadeberg afslører lidt af, hvad der sker i den nye serie.

Andrea Heick Gadeberg spiller med i den nye TV 2-serie ”Dansegarderoben”.

Serien følger de unge kvinder, der dansede i baggrunden af de store revystjerner i Cirkusrevyen i midten af 1970’erne.

Fedt at være med

Den 23-årige skuespiller løfter lidt af sløret for, hvad ”Dansegarderoben” er for noget.

- Den handler om den gruppe unge damer, der var omkring Cirkusrevyen. Den kører derudaf, og det er sindssygt fedt at være en del af, fortalte Andrea Heick Gadeberg, da BILLED-BLADET mødte hende til Bodilprisen 2022.

I hovedrollen som Sussie ses Marie Bach Hansen, mens Andrea Heick Gadeberg sammen med blandt andet Mille Lehfeldt, Olivia Joof og Marie Reuther spiller de øvrige dansepiger.

Oplæring i dans

Andrea Heick Gadeberg har måttet træne sig op til at skulle være klar til optagelserne på serien.

Hun gik nemlig i skarp dansetræning.

- Nej, jeg kunne ikke danse! Jeg kunne et par moves. Jeg har været i træning i tre måneder op til optagelserne. Det har vi faktisk alle sammen været. Jeg skulle i særdeleshed rundes af i kanterne for at blive god, fortalte hun.

Marie Bach Hansen, Mille Lehfeldt, Olivia Joof, Andrea Heick Gadeberg, Marie Reuther, Nanna Finding Koppel, Coco Hjardemaal og Rebecca Rønde Killerich spiller de otte dansepiger i "Dansegarderoben".
Foto: Tine Harden/ TV 2

Marie Bach Hansen, Mille Lehfeldt, Olivia Joof, Andrea Heick Gadeberg, Marie Reuther, Nanna Finding Koppel, Coco Hjardemaal og Rebecca Rønde Killerich spiller de otte dansepiger i "Dansegarderoben".

Masser af sjov

”Dansegarderoben” foregår i 1975 og følger otte dansepiger, som alle arbejder i Cirkusrevyen.

Selv om dagene er fulde af smil og spotlight, så er arbejdet, som dansepige ikke lutter glæde. Serien er også en fortælling om et fællesskab, som man skal finde styrke i.

Men der er også garanti for, at der bliver noget at grine af.

- Serien er jo skrevet af Ditte og Louise, så forhåbentlig bliver den sjov og fuld af drama. Der bliver alt det gode. I kan glæde jer. Det bliver så godt, fortalte hun.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

”Dansegarderoben” forventes at få premiere i 2023.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden