Lørdag, 4. marts 2023 — af Majken Munk

Andreas Bo Pedersen spiller Dirch Passer: Nu røber han nyhed om Dansegarderoben

Andreas Bo Pedersen
Andreas Bo Pedersen 
Foto: Tine Harden/ TV 2 og Mikael Rieck
I ”Dansegarderoben” spiller Andreas Bo Pedersen revylegenden Dirch Passer, der forlader revyen. Nu løfter skuespilleren sløret for noget af en nyhed.

Dirch Passer fylder med i ”Dansegarderoben”, selv om det kun er få glimt, seerne får af ham.

Andreas Bo Pedersen har igen forvandlet sig til den legendariske skuespiller i TV 2-serien. Første gang han gjorde det, var til forestillingen ”DIRCH” i 2016.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu afslører han, om seerne kommer til at se noget til Dirch Passer igen i serien.

Mere Dirch Passer?

I serien har Dirch Passer forelsket sig i suffløsen Bente, men da pressen bliver for indgående i forholdet, takker han og kæresten ja til et tilbud i revyen i Holstebro.

Det presser Cirkusrevyens direktør Preben Kaas, fordi han ved, at Dirch Passer sælger mange billetter.

Da Dirch Passer skal tage sin afsked med Cirkusrevyen, løber han ind i dansepigen Joy, som han overdrager sin plante, som han er kommet for at hente, til hende.

Da de taler sammen, er det eneste glimt, seerne får af Andreas Bo Pedersen som Dirch Passer, men seerne kan se frem til at opleve det igen.

- Ja, det er rigtigt. Det er to små korte scener. Jeg er med i første og sidste afsnit. Det ved jeg ikke, om jeg må sige, men det er jeg. Det er to helt korte scener, fortæller han til BILLED-BLADET.

Andreas Bo Pedersen som Dirch Passer i Dansegarderoben
Andreas Bo Pedersen som Dirch Passer i "Dansegarderoben".

Fylder ikke så meget

Andreas Bo Pedersen forklarer, at han normalt takker nej til roller, hvor han skal personificere kendte danskere.

Men det var seriens skaber Ditte Hansen, der overtalte ham, fordi de er rigtig gode venner privat.

Samtidig forklarer han også, at han har sagt ja, fordi der er tale om en lille rolle, der ikke fylder særligt meget i ”Dansegarderoben”.

- Det er meget fedt med alle de her klenodier som Lisbet Dahl og Lily Broberg osv., men det er vigtigt, at det ikke er det, serien handler om. For de historier er blevet fortalt så mange gange, men det var jo den tid, så der bliver nødt til at være nogen, der repræsenterer de mennesker, fortæller han.

Hvad der sker, når Dirch Passer vender tilbage i serien, må seerne vente med at få afsløret til sidste afsnit af ”Dansegarderoben” vises 26. marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden