Anette Støvelbæk: Nye tider for fru Frigh på Badehotellet

Anette Støvelbæk

Anette Støvelbæk

Foto: Hanne Juul
Anette Støvelbæk holder ferie fra optagelserne til Badehotellets næste sæson på TV 2, men siger, at der er nye boller på suppen hos fru cigarfabrikantdirektør Frigh i år.

Anette Støvelbæk er lige færdig med Kerteminde Revyen, mens optagelserne til "Badehotellet" også ligger stille.

Endnu er det hemmeligt, hvad der skal foregå på Andersens Hotel i TV 2-serien, men Støvelbæk, alias Fru Frigh, løfter en lille flig overfor BILLED-BLADET.

 

- Jeg kan lide den vej fru Frighs karakter går i år. Forfatterne er i gang med figurernes rejse hele siden, og vi kan ikke rykke os alle sammen på samme tid. Sidste år blev fru Frigh forholdsvis skrap, men i år kommer der nye boller på suppen, og nye figurer ind, men Leslie – min søn, også i virkeligheden – er stadig med, afslører Støvelbæk.

Min søn ved hvad han går ind til

Selv trak skuespillet i Anette Støvelbæk allerede fra barnsben, hvor hun fulgte sine forældre i en amatørteatergruppe.

Hendes far var socialrådgiver i en ungdomspension på Amager, men spillede både guitar og skrev digte. Den kreative åre dunker videre i Støvelbæk og gemalen Lars Mikkelsens to sønner.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- De har haft muligheden for at se faget fra begge sider, både hvor glad man er, når man har et job, og hvor ked af det man er, når man bakser med sit fag. Lue ved, hvad han går ind i, og at det ikke har afskrækket ham, er jeg kun glad for, siger Anette Støvelbæk om sin ældste søn, der er ved at uddanne sig til skuespiller, men altså også medvirker i "Badehotellet".

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden