Lørdag, 1. december 2018 - af Liz Rørsig

Anine-Petrea Lindvig fra TV 2’s Håbet: Stor oplevelse at møde Kirsten Olesen

Anine-Petrea Lindvig
Anine-Petrea Lindvig.
Foto: Lars H. Laursen
Pernille Aalunds datter Anine-Petrea Lindvig har gået med en skuespillerdrøm i maven, og nu spiller hun hovedrollen i TV 2’s miniserie ”Håbet”.

Anine-Petrea Lindvig, datter af forfatteren og den tidligere TV-vært Pernille Aalund og kunstneren Thomas Lindvig, er netop fyldt 18 år og har debut som skuespiller i miniserien ”Håbet” på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det endda med en flot hovedrolle som Marie, der forklædt som skibsdreng i 1899 sejler med båden ”Håbet” for sammen med sine to søskende at lede efter faderen.

Det har været en stor oplevelse for Anine-Petrea at være med i serien og også lidt overvældende i begyndelsen at være i selskab med Kirsten Olesen, som hun kender fra ”Matador” og andre topnavne som Molly Egelind, Lars Brygmann og Lars Ranthe.

Flere kreative evner

- Da jeg gik til casting, havde jeg ikke regnet med andet, end at jeg blev den erfaring rigere, men at jeg fik rollen var fantastisk, fortæller Anine-Petrea Lindvig til BILLED-BLADET.

Hun har fået blod på tanden efter mere skuespil og er i stald hos Panorama Agency.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Det unge stjerneskud har også mange andre kreative evner såsom at male og tegne, ligesom hun beskæftiger sig med grafisk design.

Læs interviewet med Anine-Petrea Lindvig i BILLED-BLADET nr. 49, som er på gaden den 6. december 2018.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden