26. jan. 2019
Af af Laura Dalgaard Hansen

Ankerstjerne om X Factor-diskussion: Vi må godt være uenige

Ankerstjerne
Foto: Hanne Juul
Spændingen stiger i årets ”X Factor”, og deltagere må slukøret forlade konkurrencen. Det er bestemt ikke nemt for dommeren Ankerstjerne at sende dem hjem.

Fredag aften stod Ankerstjerne over for et svært valg. Han skulle først vælge hvilke af de mange unge deltagere, han ville give chancen til 5 Chair Challenge.

Derefter gik konkurrencen for alvor i gang, for de 12 deltagere skulle skæres ned til fem.

Ankerstjerne: Kun få kan være med

Netop det med at vælge nogle deltagere fra, har været Ankerstjernes hidtil største udfordring.

- Jeg synes ikke, det er fedt at gøre folk kede af det. Så det er nedtur at slukke nogles drøm, men der kan kun være få med i programmerne. Der er mange, jeg har heppet på, har Ankerstjerne for nylig fortalt til BILLED-BLADET.

Det fik man at se allerede i fredagens program, hvor der var tårer i øjnene hos flere af dem, der måtte sande, at deres ”X Factor”-eventyr sluttede.

X Factor-dommere har været uvenner

Under fredagens program kunne man igen opleve, at dommerne ikke var helt enige om, hvem der skulle have en plads videre i programmet.

Undervejs blev Oh Land forundret over, at Ankerstjerne ikke lod 15-årige Mathilde få én af de tomme stole.

Det fik dog ikke Ankerstjerne til at ryste på hænderne. Ifølge dommeren er uenigheder mellem dommerne en vigtig del af programmet.

- Det har været sjovt, og det har været rørende intenst, og vi har været uvenner. Men det, synes jeg, hører sig til formatet. Der er ikke nogen, der gider se på tre kendistyper, der er enige med hinanden. Grundlæggende har det været rigtig sjovt og en kærlig oplevelse, fortæller han.

Næste fredag bliver endnu flere drømme slukket. Ankerstjerne mangler nemlig fortsat at høre tre af sine deltagere, men de fem stole er allerede fyldt ud.

Se også billederne af tidligere deltager i galleriet herunder:

GALLERI: Dem vi husker fra 10 sæsoner af "X Factor"

Læs mere om: