29. aug. 2009
Af af Liz Rørsig

Anna Louise Thranæs bygger drømmehus

Anna Louise Thranæs
Anna Louise Thranæs
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV 2-værten Anna Louise Thranæs holder rejsegilde på bakketop med lækker udsigt.

:Anna Louise Thranæs Didriksen holder forældreorlov fra TV 2 i tre måneder frem til november, hvor familiens nybyggerhus i Attrup meget gerne skulle være færdigt. Så har hun tid til at koncentrere sig om at flytte, pakke og hjælpe børnene Janus, 10, og Siri, 8, med at køre dem ind i ny skole og fireårige Trille 4 i børnehave. Familien har netop haft rejsegilde på huset, der ligger på toppen med den skønneste udsigt over hele Djursland.

- Da jeg så den udsigt, var jeg solgt. Den gamle gård, der lå her, hed "Vidtskue", og det forstår man godt. Nu er det vores "Vidtskue" og begyndelsen på en ny epoke med nye horisonter og et nyt perspektiv. Det er dejligt at kunne opleve det med børnene, siger Anna.

- Stedet minder om Bornholm. Her er hele paletten - i modsætning til Vejle, hvor der er lidt længere til originalerne. Det synes jeg er fedt for børnene at opleve. Og så er her meget stille. Ronnis rødder er her, og da vi mødte hinanden boede vi i en lejlighed i Grenå. Vi har været nede at genopleve "vores" sted, Strandkroen i Ebeltoft Vig, hvor vi kom som nygifte - denne gang med tre børn. Det var hyggeligt. Ronni har også vist mig rundt i området, for jeg er ikke særlig god til at finde vej, men nu er jeg nødt til det, smiler TV 2-værten.

Læs mere om: