Anna vandt tvekampen i Hjem til gården: En vanvittig fed oplevelse

Anna fra "Hjem til gården"

Anna fra "Hjem til gården"

Foto: Lotta Lemche / TV 2
Anna vandt aftenens tvekamp i ”Hjem til gården". Hun havde en klar taktik om, hvordan hun skulle gribe opgaven an, og det kom til hendes fordel.

Det var en hård og tung tvekamp i aftenens afsnit af ”Hjem til gården”, hvor Anna og Malou skulle flytte store halmballer fra et sted til et andet, hvor de skulle stables.

De to kæmpere brugte to forskellige teknikker til at stable halmballer, og i sidste ende var det Anna, der kunne løbe med sejren og tage med de andre beboere tilbage på gården.

Havde set opgaven før

Da Anna så, at tvekampen handlede om at flytte halmballer, kom hun i tanke om, at hun havde set opgaven før. Den er nemlig allerede blevet brugt som tvekampsopgave i den sidste sæson af ”Hjem til gården”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Den samme udfordring var med i sæson 2, og i den sæson stablede de halmballerne, som Malou gjorde, og jeg kan huske, jeg sad og tænkte ”det er sgu da for dumt”, fordi det var alt for hårdt for dem at rende op og ned af halmballerne, fortæller Anna.

En vanvittig fed oplevelse

- Dengang sad jeg i sofaen og tænkte, hvordan egentlig selv ville klare den udfordring, hvis det var mig. Så på en eller anden måde kunne jeg jo bruge min erfaring og den taktik, jeg havde i baghovedet, og det kom totalt til min fordel, da jeg så kunne bruge en anden teknik.

- Med sejren i lommen er jeg virkelig stolt, og det var en vanvittig fed oplevelse, slutter Anna af.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden