21. sep. 2019
Af Lene Skriver Bak

Anne Dorte Michelsen færdig i Vild med dans – Jakob og Silas atter til tops

Silas Holst, Jakob Fauerby, Anne Dorte Michelsen og Marc Christensen.
Silas Holst, Jakob Fauerby, Anne Dorte Michelsen og Marc Christensen.
Foto: Thomas Laursen
Det blev Anne Dorte Michelsen og dansepartneren Marc Christensen, der måtte forlade ”Vild med dans” efter sæsonens første omdans, men Jakob Fauerby og Silas Holst igen imponerede.

”Vild med dans” er for alvor i gang.

Første par har måttet forlade konkurrencen, og det blev sangerinde Anne Dorte Michelsen og dansepartneren Marc Christensen, der trak det korteste strå efter en omdans mod Birgit Aaby og Frederik Nonnemann.

Andet program i dette års ”Vild med dans” bød på både dramaer i paso double og tango, store følelser i vals og glade smil i jive.

Anne Dorte Michelsen og Birgit Aaby fik lov at danse deres dans igen, da de mødtes i den direkte duel om videre deltagelse i programmet.

Omdansen er aldrig sjov, men for Anne Dorte Michelsen var det en mulighed for at danse sig op efter en første dans, hvor klappen gik ned et par gange.

Og på trods af en bedre præstation anden gang, var det ikke nok for sangerinden, der blev den første til at forlade programmet.

Flotte karakterer fra dommerne

I den anden ende af skalaen var det igen skuespiller Jakob Fauerby og hans dansepartner Silas Holst, der sikrede sig førstepladsen hos dommerne, der kvitterede med 23 i samlet karakter for parrets vals.

Også Christopher Læssø og Karina Frimodts jive fik også flotte roser af dommerne og 21 i samlet karakter var nok til en andenplads.

Læs mere om: