Anne-Grethe Bjarup Riis: Det kommer lidt for tæt på for Gilbert

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

For Anne-Grethe Bjarup Riis’ 10-årige søn Gilbert kommer indsamlingsshowet ”Knæk Cancer Live” lidt for tæt på, da han selv kæmper med sygdommen.

Lørdag, 28. oktober 2017 - af Majken Munk

I knap tre år har Anne-Grethe Bjarup Riis og familien haft cancer tæt ind på livet. Hendes 10-årige søn Gilbert har kæmpet med Leukæmi siden 2015, hvor familien fik besked om sygdommen.

Showet kommer for tæt på

Netop nu er Gilbert i gang med sine sidste kemobehandlinger, som han er helt færdig med den 2. november i år. Men han skal ikke følge sin mor, når hun skal være en del af ”Knæk Cancer Live”, for det er lidt for personligt for ham.

- Han er faktisk ikke så interesseret. Jeg tror, at det er fordi, det kommer lidt for tæt på. Jeg har forklaret, at vi skal samle ind, men han synes, at det er for hårdt, fortalte Anne-Grethe Bjarup Riis.

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Danmark står sammen

”Knæk Cancer Live” er en tilbagevendende begivenhed i Anne-Grethe Bjarup Riis’ liv. Hun har deltaget flere år i træk. Hun sidder i callcentret, hvor hun modtager donationer og lytter til de stærke historier.

- Det er fantastisk, at Danmark står sammen. Og for mig handler det meget om at danskerne bliver ekstra opmærksom på de familier, som har det svært, fordi de kæmper med sygdommen, fortalte filminstruktøren inden ”Knæk Cancer Live”.

Sammen med mange flere danske kendisser kan danskere ringe ind og donere penge til ”Knæk Cancer Live”.