20. okt. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Anne Laxholm blev fejret i Vild med dans-studiet

60-års fødselaren, Anne Laxholm, tog en flot fødselsdags-svingom med sin mand, Hans Henrik, efter showet.
60-års fødselaren, Anne Laxholm, tog en flot fødselsdags-svingom med sin mand, Hans Henrik, efter showet.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Dansedommeren blev fejret med maner efter fredagens show.

Selv om hun havde 60-års fødselsdag var Anne Laxholm naturligvis på plads ved "Vild med dans"-dommerbordet i fredags. Efter showet blev hun fejret først i studiet og senere i privaten.

Da TV-kameraerne var slukket, var der gaver og lykønskninger til dommer Anne Laxholm, som i fredags rundede de 60. Det gjorde hun i fejende flot stil, og føler sig da heller ikke det mindste gammel.

- Jo, jeg kan da godt mærke, det tager længere tid at komme på mærkerne, hvis jeg har været længe oppe, og at den gode nattesøvn ikke altid er så god mere. Men jeg er sund og rask og føler ikke alderen trykke, fortæller en glad fødselar. At hun har rundet de 60, er heller ikke til at se.

- I hverdagen går man jo heller ikke og tænker over sin alder. Jeg er bare taknemmelig over, at jeg ikke fejler noget. Alder er jo bare et tal, og jeg er altid gået mere op i de tal, der står på vægten, siger den flotte, slanke dansedommer.

Efter fredagens "Vild med dans" fejrede Anne Laxholm fødselsdag hjemme sammen med sin mand, Hans Henrik, og deres datter, Lisamaria.

Lørdag morgen kom 24 veninder til fødselsdagsbrunch, og om aftenen blev Anne Laxholm fejret ved en privat middag, hvor blandt andre dommerkollega Britt Bendixen var blandt de inviterede.

Læs mere om: