Mandag, 24. august 2015 — af Helle Skram de Fries

Anne Laxholm: Derfor glæder jeg mig til Vild med dans

Foto: Martin Høien
Selvom hun har været dommer i samtlige sæsoner, glæder Anne Laxholm sig til snart igen at sætte sig ved dommerpanelet i "Vild med dans".

Når Anne Laxholm 11. september sidder klar til at give karakterer til de 12 nye "Vild med dans"-par, er det 12. gang, hun skal være dommer i det populære underholdningsprogram.

- Og jeg glæder mig, forsikrer dronningen af standarddans.

- Når man kommer hertil på året, hvor det lige så langsomt begynder at bliver tidligere mørkt, så ved man godt, at nu er sommeren ved at tage afsked og bliver afløst af de lange, mørke aftener. Og SÅ er det hyggeligt at vide, at der starer en ny sæson "Vild med dans". Der er en god stemning, og vi kender jo hinanden - både dommere og mange af de professionelle dansere. Og så er det da spændende, at der i år er nye professionelle med, fortæller Anne Laxholm til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SE BILLEDERNE: Her er hele holdet til Vild med dans 2015

"Vild med dans" har gjort Anne Laxholm kendt

I år er der hele tre nye ansigter blandt de professionelle dansere - nemlig Mille Funk, der danser med den konservative politiker Rasmus Jarlov, Aslak Amstrup, der danser med den tidligere håndbold-landsholdsspiller Katrine Fruelund og Patricia Tjørnelund, der danser med skuespiller Sami Darr.

De fire dommere er som vanligt Anne Laxholm, Britt Bendixen, Jens Werner og Nikolaj Hübbe.

Mange nye man ikke kender

- Og vi lige haft vores årlige frokost, hvor de to værter, Sarah Grünewald og Claus Elming, også deltager. Der talte vi om det nye hold, og der er jo altid nogle navne, man slet ikke kender. Men som en fra produktionen sagde "I starten var det de kendte, der skulle gøre "Vild med dans" kendt, nu er det "Vild med dans", der gør folk kendte og ikke omvendt, siger Anne Laxholm med et smil.

Og noget er der da om snakken.

Ikke mange kendte den professionelle skicross-løber Sophie Fjellvang-Sølling, før hun vandt "Vild med dans" sammen med Silas Holst i 2011. Eller bordtennisspiller Mie Skov, der i 2013 vandt sammen med Mads Vad.

Anne Laxholm bliver genkendt

Men selv i den allerførste sæson i foråret 2005 var der ikke mange, der kendte skuespilleren Mia Lyhne, der vandt sammen med Thomas Evers Poulsen.

Og Anne Laxholm selv - ja hende var der heller ikke mange udenfor dansens verden, der kendte, men i dag hilser folk venligt på hende i supermarkedet.

- Ja, griner Annne Laxholm og tilføjer:

Føles som om jeg kender dig

- Det er ret hyggeligt. Det er ikke længe siden, en dame smilende sagde til mig "jeg synes jo, jeg skal hilse på dig, fordi det føles som om, jeg kender dig".

Det føler alle vi andre "Vild med dans"-fans også - og vi glæder os til at være i selskab med dronningen af standard.

LÆS MERE: Anne Laxholm: Når de andre fester, går jeg hjem

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden