25. nov. 2017
Af Majken Munk

Anne Laxholm: Det var den flotteste finale

Anne Laxholm.
Anne Laxholm.
Foto: Lars H. Laursen
Den rutinerede ”Vild med dans”-dommer Anne Laxholm var meget imponeret over det finaleshow, som de to finalepar havde stablet på benene.

Anne Laxholm har siddet i dommerpanelet i ”Vild med dans”, siden det allerførste program blev sendt i 2005.

Hun har oplevet samtlige finaler lige siden, og netop årets finale var noget helt særligt for standarddronningen.

Den flotteste finale

Der var ingen tvivl om, at stemningen var i top i det udsolgte Forum Horsens, hvor ”Vild med dans”-finalen blev afholdt.

Desuden gjorde Iben Hjejle, Morten Kjeldgaard, Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen også så god firgur, at Anne Laxholm måtte rose årets finale.

- Det er den flotteste finale, jeg har været med til. Det har været en finale med to meget homogene par, og det sker sjældent i en finale, fortalte dommeren efter showet.

En hurtig sæson

Når Anne Laxholm kigger tilbage på de tolv programmer, hvor hun sammen med kollegerne Nikolaj Hübbe, Britt Bendixen og Jens Werner har delt karakterer ud til Danmarks modigste dansere, så har sæsonen gået stærkt.

- Det er gået forbavsende stærkt i den her sæson. Og jeg tror faktisk, at det var, fordi vi rykkede ud af studiet og ind på Det Kongelige Teater. Generelt har det været en meget anderledes, men også meget spændende sæson, fortalte den rutinerede dommer.

Læs mere om: