Søndag, 20. august 2017 - af Helle Skram de Fries

Anne Laxholm – en levende legende på TV

Anne Laxholm
Anne Laxholm
Foto: Hanne Juul
Søndag den 20. august er der mulighed for at gense ”Vild med dans”-dommer Anne Laxholm på TV 2 i programmet ”Legenderne”.

Lige om lidt sidder hun igen bag dommerbordet i ”Vild med dans” og korrigerer danseparrene i, hvordan de skal placere hæl og tå.

Og i ”Vild med dans”-sammenhæng er Anne Laxholm en legende. Hun har nemlig været med i samtlige 13 sæsoner, og hun glæder sig til at tage en tur mere i panelet sammen med Britt Bendixen, Nikolaj Hübbe og Jens Werner.

- Jeg glæder mig til at se de nye par. Det er altid spændende, siger Anne Laxholm til BILLED-BLADET.

Den nye sæson af "Vild med dans" har premiere fredag den 8. september. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Kærlig og korrekt

I ”Vild med dans”-panelet har Anne Laxholm markeret sig som den korrekte og kærligt skrappe dommer, der ikke overser en eneste hæl eller tå, der ikke sættes reglementeret i det berømte dansegulv.

Hjemme i privaten deler 65-årige Anne Laxholm livet med manden Hans-Henrik, mens datteren Lisamaria for længst er flyttet hjemmefra.

Højt elskede hunde

Men husstande tæller også de to små hunde Buffy og Brownie af racen papillon, der er højt elskede medlemmer af familien.

- Jeg kunne ikke leve uden hunde. Det ville jeg i hvert fald ikke bryde mig om, udtalte ”Vild med dans”-dommeren for nylig til BILLED-BLADET.

Foto: Jesper Sunesen

Søndag den 20. august kl. 20 kan du gense Anne Laxholm i ”Legenderne” på TV 2 med Jarl Friis-Mikkelsen som vært.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden