Fredag, 18. december 2020 - af Helle Skram de Fries

Anne Laxholm før Vild med dans-finalen: Flad fornemmelse

Anne Laxholm.
Anne Laxholm.
Foto: Hanne Juul
Den 69-årige Vild med dans-dommer glæder sig til finalen men savner publikum.
Den erfarne Anne Laxholm har været med i samtlige sæsoner af ”Vild med dans”.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Lørdag 19. december gælder det finalen i sæson 17. Tre par skal dyste om trofæet, men på grund af corona- restrtiktioner bliver det uden publikum. Ligesom der heller ikke var publikum på i semifinalen.  

Orkestrets klappede

- Det var da en mærkelig flad fornemmelse, da værterne annoncerede: "Og her kommer de fem dommere!" - Og så sad der nogle fra produktionen og klappede sammen med The Antonelli Orchestra, fortæller den dygtige dommer.   
Foto: Hanne Juul
  - Men heldigvis tror jeg ikke, det virker sådan hjemme i stuerne. Og da showet var i gang tænke jeg heller ikke over det, tilføjer Anne Laxholm. Finalen afvikles også i studiet på Østerbro og uden publikum. - Det bliver da også meget anderledes end at gå ind i den kæmpe hal i Horsens, hvor finalen har været afholdt de seneste år.

 

En fantastisk sæson

- Her føler man sig jo nærmest som en superstar, når man hører bruset fra publikums begejstring, beretter Anne Laxholm med et grin. Samtidig pointerer hun, at sæson 2020 har været fantastisk. I dommerpanelet har Anne Laxholm selskab af Nikolaj Hübbe, Britt Bendixen, Jens Werner og Marianne Eihilt.  
  - Det har været et dejligt holdepunkt i en underlig tid. Vores danseskole er lukket ned, og vi går ikke ud til noget. - ”Vild med dans” får altid en i godt humør.  
 
Foto: Hanne Juul
 

Dygtige par

- Parrene har været dygtige. Jeg elskede cirkusaftenen og glæder mig meget til finalen. Her skal Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen dyste mod Albert Rosin Harson og Jenna Bagge samt Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst.  
Foto: Hanne Juul
 
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden