Anne Laxholm om Vild med dans-finalen: Det var en vemodig aften

Jens Werner, Britt Bendixen, Anne Laxholm og Marianne Eihilt. 

Jens Werner, Britt Bendixen, Anne Laxholm og Marianne Eihilt. 

Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-dommeren Anne Laxholm kan se tilbage på en finaleaften med mange følelser, og hvor der blev sagt farvel til Britt Bendixen.

Det var en følelsesladet aften for Anne Laxholm, da hun sad i dommerpanelet i ”Vild med dans”-finalen fredag den 26. november.

Dommerpanelet var nemlig ikke fuldtalligt. Nikolaj Hübbe måtte blive hjemme på grund af corona, og derudover var det Britt Bendixens afskedssæson i ”Vild med dans”.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Vi startede med at få at vide i eftermiddags, at Nikolaj havde corona, og det var jo trist, men så kom vi herind og fik en fantastisk finale, sagde Anne Laxholm til BILLED-BLADET efter showet og fortsatte:

- Og så var der det vemodige med, at Britt stopper, og der var en smuk hyldest til hende. Så det har været en meget varieret aften.

En æra er slut

70-årige Anne Laxholm var meget berørt over, at hun aldrig mere kommer til at dele dommertjansen med sin gode veninde Britt Bendixen.

- Det er meget vemodigt, især fordi vi ikke var samlet trop i aften. Både før og nu, for i pausen plejer vi jo at sidde og få en drink sammen. Så jeg synes, det var svært i aften, og vi savnede Nikolaj, lød det fra en berørt Laxholm, som tilføjede:

- Men det var sådan en fin hyldest, TV 2 havde lavet til Britt. Hun er jo vitterligt et humørstykke, og når jeg kigger på hende, synes jeg ikke, hun har forandret sig ret meget i de 17 år, hun har været med. Det er slutningen på en æra, og nu skal der ske noget helt andet.

Her ses Anne Laxholm med Britt Bendixen, Jens Werner og Marianne Eihilt efter finalen i "Vild med dans", hvor Jimilian og Asta Björk løb med sejren. 

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden