Fredag, 6. november 2015 — af Helle Skram de Fries

Anne Laxholm tager et par dansetrin i Vild med dans

Anne Laxholm er klar til at tage et par dansetrin i "Vild med dans" fredag 6. november.
Anne Laxholm er klar til at tage et par dansetrin i "Vild med dans" fredag 6. november.
Foto: Krestine Havemann
I program ni af "Vild med dans" skal både Anne Laxholm og de øvrige dommere på gulvet med et par dansetrin.

Normalt holder de fire "Vild med dans"-dommere sig pænt bag dommerbordet, men i "Vild med dans" fredag 6. november bliver der ændret lidt på det.

De fem tilbageværende dansepar, Søs Egelind og Mads Vad, Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen, John "Faxe" Jensen og Karina Frimodt, James Sampson og Mie Moltke samt Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard, skal nemlig ikke kun på gulvet i en individuel dans.

De skal også ud i en maratondans, hvor alle fem par et på gulvet samtidig, for et efter et at blive prikket ud af dommerne.

- I den forbindelse skal vi dommere være ude på gulvet for at bedømme parrene. Det er så meningen, at vi går ud på gulvet med et par dansetrin. Jeg ved endnu ikke, hvilke trin, det er ikke noget, vi har øvet, men vi finder på noget, når vi mødes ude i studiet i god tid, lød det fra Anne Laxholm, da BILLED-BLADET fangede hende på mobilen, mens hun havde travlt med at undervise i sit dansestudie.

Planen er, at Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe tager et par dansetrin sammen, mens Britt Bendixen og Jens Werner ligeledes tager et par dansetrin sammen, inden de kaster sig ud i prikkerunden.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden