Lørdag, 13. maj 2017 - af Helle Skram de Fries

Anne Laxholm underviser på app

Anne Laxholm 

Anne Laxholm 

Foto: Hanne Juul
Det er bryllupssæson, og ”Vild med dans”-dommeren Anne Laxholmhar lavet en app, så kommende, travle brudepar kan træne brudevalsen.

Med til et bryllup hører oftest en brudevals, men lige så ofte en masse travlhed.

Det gør det svært for det kommende brudepar at nå valsetræningen, men nu har ”Vild med dans”-dommer Anne Laxholm udgivet en app.

Her får træningsglade brudepar mulighed for at øve valsetrin under kyndig vejledning fra netop Anne Laxholm, der er tidligere verdensmester i standarddans.

 

Kræver træning

- Brudevalsen er ikke svær at lære, men den kræver selvfølgelig lidt træning. Den nye app giver kommende brudepar mulighed for at øve sig, når det passer ind i alle de andre praktiske gøremål, fortæller Anne Laxholm.

Den nye app, der er skabt i samarbejde med Michael Rasmussen fra Attivo, kan fås både til iPhone og Android-enheder og findes under ”Brudevalsen med Anne Laxholm”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Brudevalsen kan gentages

- Jeg har set og haft glæde af mange apps til alle mulige andre ting end dans. Men jeg havde ikke forestillet mig, jeg selv skulle lave en. Da Michael foreslog, at vi skulle udvikle en app sammen, blev jeg meget inspireret. Og brudevalsen kan jo gentages både til sølv- og gludbrylluppet, lyder det fra ”Vild med dans”-dommeren.

På app’en instruerer Anne Laxholm et ungt par, Marie Louise Hougesen og Sasha Kuriganov.

Undervisningen foregår i forskellige hastigheder, så man kan starte med at øve langsomt og gradvis gå op til et hurtigere tempo. Derudover er der et tip til bryllupsfotoet. 

Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden