13. maj. 2022
Af Stine Schou

Anne Louise Hassings overgangsalder var slem: Måtte køle ned med ænderne fra fryseren

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/amalie_dollerup_og_anne_louise_hassing_badehotellet_turne_bb_149_04mar22_1sl7808.jpg
Foto: Søren Jul Lamberth
”Badehotellet”-skuespilleren var ramt af voldsomme hedeture i overgangsalderen

Anne Louise Hassing er på forsiden af denne uges Søndag. Her fortæller hun i et stort og ærligt interview blandt andet om, hvordan hun oplevede overgangsalderen.

- Min overgangsalder var meget voldsom. Jeg fik de vildeste hedeture. I begyndelsen var det så slemt, at jeg måtte finde berberiænder frem fra fryseren og bruge dem til at køle mig af med, fortæller hun i Interviewet.

Uddannet til yogalærer

Hun fortæller videre, hvordan hun i den periode også havde svært ved at sove, blev mere introvert og havde brug for at søge indad. Hun var kommet til en ny fase i sit liv og det tog tid at acceptere, at hun skulle tage anderledes vare på sin krop og sit sind.

For "Badehotellet"-skuespilleren lå noget af svaret i, at hun altid har været ret søgende og optaget af at udforske sit eget indre.

Hun har derfor blandt andet uddannet sig til komplementær hormonterapeut og reikihealer, og hun har også uddannet sig til hormonyogalærer, som er den særlig afart af yogaen, der har hjulpet hende meget.

Læs mere om: