Tirsdag, 22. august 2017 - af Dorte Quist

Anne Mette Beckmann leder efter kærligheden

Anne Mette Backmann
Anne Mette Beckmann.
Foto: AOP
Den kendte eks-millionøse Anne Mette Backmann er på date i programmet "Den Første Date" på TV 2.

Efter at have levet rundt omkring hos venner og bekendte i det meste af et år, leder Anne Mette Beckmann nu foruden en lejlighed også efter en kæreste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kl. 20.50 på TV 2 i programmet ”Den Første Date” skal den 63-årige Anne Mette Beckmann på den første date med den 73-årige århusianske Jesper Hjortvad Bak. 

Allerede inden programmet afslører TV 2, at den 10 år ældre Jesper er lidt for erotisk interesseret for den 63-årige Anne Mette Beckmann, der generelt foretrækker yngre mænd. Men mødet mellem de to giver et sjovt indblik i moderne dating-liv for seniorer.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Anne Mette Beckmann blev landskendt i Danmark i 2011 i tv-dokumentaren ” Det Søde Liv”, hvor DR fulgte Anne Mette og hendes gamle mor, der efter et liv i luksus nu levede i armod i Portugal. Efter moderens død forrige år vendte Anne Mette Beckmann tilbage til Danmark, og TV 2 fulgte hende i en periode, hvor hun forgæves forsøgte at få bolig og penge fra det danske socialsystem.

Her et år efter har Anne Mette Beckmann stadig ikke fundet hverken bolig eller penge til en bolig, og hun bor stadig lidt på skift hos venner og bekendte. På den baggrund har Anne Mette også hen over sommeren filmet et program til TV2, hvor hun er gået på boligjagt udenfor København. Det program vises senere på året på TV 2.

I aften glæder det først den svære kærlighed.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden