18. feb. 2019
Af Christinna Braun

Anne og Todd fra Nybyggerne er blevet forældre igen

Anne, Todd og datteren Lily
Anne, Todd og datteren Lily
Foto: Flemming Jeppesen
Anne og Todd, der vandt den tredje sæson af ”Nybyggerne”, blev i onsdags forældre til en lille pige og har dermed gjort datteren Lily til storesøster.

Anne og Todd vandt deres drømmehus i Aalborg i den tredje sæson af ”Nybyggerne”, hvor de fik kærlig hjælp af deres dengang to et halvt år gamle datter, Lily.

Det var meningen, at Lily i marts ville kunne kalde sig for storesøster, men efter en lidt hård graviditet fødte Anne allerede i onsdags en lille pige, som heldigvis har det godt.

- Det går rigtig fint med hende. Vi er glade for at være hjemme hos os selv igen og nyder roen. Lily synes, det hele er så spændende og er en meget stolt storesøster, fortæller Anne til BILLED-BLADET.

Har endnu ikke fået et navn

Også på Instagram har Anne fortalt om deres glædelige nyhed, og BILLED-BLADET har fået lov til at bringe teksten.

"I onsdags blev vi forældre til den her lille bitte fis på kun 2510 gram og 49 cm. Så lille og fin og næsten på præcis samme mål og vægt med sin søster, da hun blev født! Vi kom endelig hjem i vante rammer i går, og selvom det på ingen måde blev den fødsel, jeg havde håbet på, med svangerskabsforgiftning der raserede det hele nok engang, så er jeg ovenud taknemmelig for at bo i et land med nogle topseje læger, jordemødre og sygeplejersker, som gjorde det til verdens dejligste oplevelse midt i kaos og farlig sygdom", skriver Anne til billedet.

"Vi glæder os til at lære dig rigtigt at kende lille søde søster, og ikke mindst bestemme os for et navn! Vi var mildest talt ret uforberedte på, det ville gå SÅ stærkt", skriver Anne.

Anne, Todd, Lily og lillesøster
Anne, Todd, Lily og lillesøster
Foto: Privat

Læs mere om: