28. sep. 2015
Af af John Lautrup

Anne Sofie Espersen: Det er blevet nemmere at være mor

Anne Sofie Espersen nyder at være mor
Anne Sofie Espersen nyder at være mor.
Birger Storm / BILLED-BLADET
Anne Sofie Espersen nyder rollen som mor, der har ændret sig, nu hvor hendes børn ikke længere er helt afhængige af hende.

Anne Sofie Espersen spiller med egne ord ”bimlende barnløs” i tv-krimien ”Norskov”, hvor hun lægger krop og stemme til Jackie Noack – gift med Norskovs borgmester og søster til seriens hovedperson, politimanden Tom Noack.

Bimlende barnløs kan man ikke ligefrem kalde hende i privatlivet, hvor hun er mor til tre og papmor til to i samlivet med skuespiller og sanger Mark Linn.

Anne Sofie Espersen: Det er blevet tid til at have det sjovt

Det lyder som noget af en omgang, men Anne Sofie Espersen synes faktisk, at livet er blevet lettere, efterhånden som ungerne er vokset til. Børneflokken er i alderen 8 til 16 år.

- Det er blevet tid til at have det sjovt. Der er kommet nye farver på paletten i dét at være forældre. Det er simpelthen blevet lettere på den måde, at man ikke længere har alt det praktiske at bokse med, som man har med små børn. Det udløser, at der er overskud til at lave andre ting, siger Anne Sofie Espersen.

- Vi kan rigtig godt lide at rejse, vi går tit ud og spiser, men vi elsker også bare at være derhjemme og lave ingenting. Så hygger vi. Tegner. Men vi har nu også hver dag en fast lektiecafé af en times varighed, smiler hun.

Anne Sofie Espersen er mor til Buster, 8 år, Sulajma, 12 år og Sylvester på 16 år. Derudover er hun papmor til Mark Linns to børn Jakob, 10 år, og Asta, 12 år.

Læs mere om: