Anne Sofie Espersen: Fra forladt til lykkelig dansestjerne

Mark Linn og Anne Sofie Espersen

Mark Linn og Anne Sofie Espersen

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Anne Sofie Espersen fik knust sit hjerte, da hendes daværende mand forlod hende og deres børn. Men i dag kører livet atter for smukke skuespiller.

Det var et kæmpe chok for Anne Sofie Espersen, da hendes tidligere mand, skuespiller Søren Byder, i 2008 valgte at ende sin skuespillerkarriere for at blive stilladsarbejder og samtidig ende ægteskabet med Anne Sofie. Tilbage stod en fortumlet kvinde med tre børn og et 200 kvadratmeter stort byhus i Aarhus. Ligesom sin storesøster, udenrigsminister Lene Espersen, er Fie (som Anne Sofie kaldes) vokset op i den nordjyske muld i Hirtshals, og her giver man ikke sådan op.

Smukke Fie kom da også hurtigt på benene og blev kæreste med sanger og skuespiller Mark Linn, som hun nu er flyttet sammen med i København. Parret har tilsammen fem børn. Anne Sofie Espersens tre - Sylvester, 12, Sulajma, 8 og Buster på 4 år, og Marks to - Asta, 8, og Jakob på 6 år.

- Men så har jeg jo også Sylvester, Sulajma og Buster, smiler Mark og indikerer dermed, at han og Fie for alvor fungerer som en familie efter tre år som kærester.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Anne Sofie Espersen er da heller ikke i tvivl om, at hun og Mark skal giftes.

- Vi har bare slet ikke haft tid, griner hun.

Nemmere i København

Da familien Espersen i juni i år mistede Anne Sofies og Lenes far, Ole Peter Espersen, var Mark da også med til at bære kisten ved begravelsen.

Både Lene og Anne Sofie Espersen var meget knyttet til faderen, så tabet var endnu et hårdt slag for Anne Sofie Espersen - og ikke mindst mor Inger.

Men livet går videre, og 38-årige Anne Sofie Espersen har i dag et skønt liv med ro på alle fronter. Også hvad børnene angår.

- Ja, ja, deres far bor trygt og godt i København, så de har fin kontakt til ham, og det er selvfølgelig blevet nemmere efter vi er flyttet til hovedstaden. Det fungerer helt problemfrit, og det gør det også med Marks børn og deres mor, fortæller Anne Sofie Espersen, der har et fint forhold til sin eksmand.

Alle er kommet videre, og da Anne Sofie Espersen i fredags gik på "Vild med dans"-gulvet sammen med Mads Vad, strålede hun af livslyst og overskud.

Stolt af Fie

Både dommere, publikum i studiet og seerne derhjemme blev forført af dygtige, sexede og sympatiske Anne Sofie, da hun leverede en svedig cha-cha-cha.

- Det var fantastisk, og jeg er stadig svævende. Den glæde, jeg har indeni, når jeg er på gulvet, håber jeg at bevare fremover, siger Anne Sofie Espersen.

Med absolut højeste dommerkarakter på 25 - hvor Nikolaj Hübbe gav 7 - og seernes sms-stemmer, gik parret videre. På fredag danser de holddans og næste gang gælder det standarddansen quickstep.

- Den er vi i fuld gang med at træne, og det går forrygende.

Kæresten, 37-årige Mark Linn var også imponeret.

- Jeg vidste, Fie har noget brand indeni, men jeg vidste ikke, hun kunne have SÅ strakte ben. Jeg er meget stolt af hende.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden