Onsdag, 29. marts 2017 — af Karina Didriksen

Anne Sofie Espersen om ny sæson af Norskov: Man skal aldrig give op

Anne Sofie Espersen.
Anne Sofie Espersen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Anne Sofie Espersen skal i gang med optagelserne til TV 2-serien ”Norskov”, mens hun er på turné med City Singler.

Tidligere på året bekræftede TV 2, at der kommer en ny sæson af serien ”Norskov”, og Anne Sofie Espersen glæder sig til at genoptage rollen som politimanden Tom Noacks søster Jackie.

- Det er sindssygt fedt, at vi skal lave en sæson mere, og at der er nogen, som har skaffet penge til det, siger Anne Sofie Espersen med et smil til BILLED-BLADET og tilføjer:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Og der kan man så bare lære, at man aldrig skal give op!

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Anne Sofie Espersen får travlt

43-årige Anne Sofie Espersen har i øjeblikket travlt med gruppen City Singler, som havde premiere på deres nye show i sidste uge, men heldigvis får hun også tid til at medvirke i anden sæson af ”Norskov”.

- Optagelserne går i gang nu. Vi filmer i Jylland, så det er ret smart, når vi også skal turnere i Jylland med City Singler, fortæller skuespilleren og fortsætter:

- Jeg vil jo gerne begge dele og skal begge ting, for jeg kan ikke lade være! Men både pigerne, TV 2 og SF Film bakker op, så de har taget de hensyn, der skulle til.

LÆS MERE: Norskov vender tilbage

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden