Annemette Krakau: Vi er stolte over at bidrage til Knæk Cancer

Annemette Krakau og Louise Wolff.

Annemette Krakau og Louise Wolff.

Foto: Krestine Havemann

En stolt chefredaktør Annemette Krakau kunne på Aller Medias vegne overrække mere end 4,8 millioner til Knæk Cancer.

Lørdag, 27. oktober 2018 - af Lene Skriver Bak

BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau var både stolt og rørt, da hun kunne overrække Aller Medias donation til Kræftens Bekæmpelse under det store Knæk Cancer-show på TV 2.

- Kræft rammer desværre rigtig mange danskere og gør samtidig endnu flere til pårørende. Derfor er vi i Aller Media også stolte over, at vi med salget af Knæk Cancer-blomsten kan bidrage til Kræftens Bekæmpelses fantastiske arbejde med forskning, hvor målet er, at færre får kræft, flere overlever og flere får et bedre liv efter sygdommen, fortæller Annemette Krakau.

Donationen, der endte på hele 4.838.710 kroner, stammer hovedsageligt fra salget af Knæk Cancer-blomster landet over.

- Vi er utroligt taknemmelige for alle de danskerne, der sammen med os har støttet Knæk Cancer ved at købe blomsten igen i år. Derudover vil jeg også takke alle de mange forretninger og kiosker over hele landet, der har sagt ja til at deltage og har bidraget til, at vi er lykkedes med at sælge så mange blomster.

Også internt i Aller Media har man samlet ind.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Medarbejderne har blandt andet kunnet købe de populære blomster og det samlede beløb fra salget er derefter blevet fordoblet af Aller Media.