Lørdag, 31. juli 2021 - af Karina Didriksen

Asta Björk har taget en stor beslutning: Det føles helt rigtigt

Asta Björk.
Asta Björk.
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-stjernen Asta Björk skulle være startet på sit drømmestudie til september, men nu har hun valgt at udskyde det.

For nogle dage siden fortalte Asta Björk, at hun var blevet optaget på medicinstudiet til september, og at hun derfor fik ekstra travlt, når hun samtidig skulle lave ”Vild med dans”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu har tingene dog ændret sig, og den 23-årige danser skal ikke længere starte på drømmestudiet til efteråret. Det er i stedet blevet skubbet til februar 2022.

I et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, fortæller Asta Björk om den svære beslutning.

Havde blandede følelser

- På den ene side har jeg ventet så længe på at komme i gang, og på den anden side ville det være smartest for mig, hvis studiestart ikke overlappede med ”Vild med dans”, så jeg kunne give det al min tid og kærlighed, skriver Asta Björk på Instagram og fortsætter:

- Til sidst lod jeg fornuften bestemme og ønskede vinterstart på min ansøgning. Da jeg så fik at vide, at jeg alligevel fik sommerstart, havde jeg det meget blandet med det. Til sidst endte jeg med at kontakte universitet i håb om, at det kunne ændres, og har lige fået besked på, at jeg faktisk er blevet rykket til vinterstart - og det føles bare helt rigtigt.

”Vild med dans”-stjernen glæder sig nu til, at hun kan fokusere 100 procent på dansekonkurrencen til efteråret uden at skulle studere ved siden af.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden