Torsdag, 16. juni 2022 - af Luise Marie Bekker

Bachelor: Derfor fik de ikke rose

Foto: Lotta Lemche/TV 2
Philip og Kasper forklarer valget til dagens roseceremoni.

To kvinder må i dag forlade "Bachelor" efter roseceremonien.

Det er Julie og Maibritt, der til sidst står uden roser.

Julie.
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Maibritt.
Foto: Lotta Lemche/TV 2
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kiggede Kaspers vej

Philip forklarer:

– Julie gav jeg en rose sidst, men jeg kunne mærke, hun var splittet. Og i den efterfølgende uge trak hun sig lidt. Det fornemmede jeg både til minglingen, men også generelt. Så blev jeg usikker på hende, og derfor faldt valget på hende.

– Maibritt kiggede mere Kaspers vej end min, så derfor havde jeg ikke den store interesse i hende. En skøn pige, men hun lagde sin tid hos Kasper.

Mærkede ingen gnist

Også Kasper fortæller om sit valg:

– Julie havde jeg med på tennisdate, hvor jeg manglede noget energi fra hendes side, og jeg gav hende heller ikke en rose sidste gang. Det var Philip, der i denne uge skulle se, om han kunne mærke noget …

– Fra første fløjt kunne jeg mærke, at der var en rigtig stor interesse fra Maibritts side, og det var fedt at se, at hun brugte relationen til Hobro imellem os. Vi talte om løb undervejs, og jeg synes, det er fint, man har hver sin interesse. Man behøver ikke være fuldt passioneret for sin partners interesse. Maibritts interesse var løb – og min er jo fodbold, men det var ikke sådan, at jeg tænkte, at hun skulle begynde til fodbold for min skyld, fortæller han.

Maibritt var med til gruppedaten, hvor der skulle tages billeder, og her mærkede Kasper heller ikke kemi med Maibritt.

– Jeg gav alt, hvad jeg kunne til vores photoshoot-date, og jeg kunne mærke, at hun bare ikke hvilede i sig selv. Det kan selvfølgelig også være svært i sådan en situation, hvor man er sammen med andre. Jeg gav, hvad jeg kunne, men jeg mærkede ingen gnist den vej, forklarer han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden