30. jun. 2022
Af Luise Marie Bekker

Bachelor: Derfor fik de ingen rose

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/roseceremoni_stor_beskaaret_0.jpg
Foto: Lotta Lemche/TV 2
To kvinder må denne uge rejse hjem fra ”Bachelor”.

Sofie og Caroline må vinke farvel til Kasper, Philip og alle de andre kvinder i villaen i dagens afsnit af ”Bachelor”.

Kasper og Philip forklarer, hvorfor.

- Sofie er fantastisk og havde lagt mest energi i mig. Men jeg følte ikke, der var den kemi, der skulle være. Den forsvandt lige så stille med tiden og blomstrede ikke. Selv om hun var en af dem, jeg syntes bedst om til at begynde med. Hun stillede mange, mange spørgsmål - men vi fik ikke hørt så meget den anden vej, siger Kasper om Sofie og forklarer videre om Carolines exit:

https://imgix.billedbladet.dk/sofir_lille_beskaaret_foto_-_lotta_lemche_tv_2_48.jpg
Sofie.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Det var svært at sige farvel til Caroline. Jeg kiggede efter, om pigerne var sociale og gode omkring de andre kvinder, de ikke kendte til at begynde med. Caroline var fantastisk – virkelig et knudepunkt for kvinderne. Alle kunne lide hende. Men de andre kvinder kom til at fylde mere for hende, end datesene gjorde… Men det var svært at sende hende hjem, fordi jeg vidste, hun havde en vis betydning for de andre. Og så havde vi en rigtig god date til romsmagning. Vi har gode minder. Det var mærkeligt at skulle afvise hende, men det var jo kærligheden, jeg skulle finde, og den var der ikke.

https://imgix.billedbladet.dk/caroline_31_lille_beskaaret.jpg
Caroline.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Philip er enig

Philip er helt på bølgelængde med Kasper:

- Jeg kunne fornemme, Sofie var Team Kasper. Hun håbede måske på noget fra mig, men min interesse lå ikke hos hende, fordi hun skulle have lov til at lægge fokus hos Kasper… Caroline er en fantastisk kvinde, vi havde det så sjovt sammen. Men det var mere en venskabelig relation end en romantisk relation, siger han om valget om ikke at give de to damer roser.

Læs mere om: