Bachelor-gutterne: Det bliver svært for de nye piger

Foto: Lotta Lemche/TV 2
Kasper og Philip svarer på kritikken fra en af de nye kvinder i “Bachelor”.

To nye kvinder er kommet ind i Bachelor, og til torsdagens mingling inden roseceremonien spørger Petrine og Melissa ind til Kasper og Philip, der efter Petrines mening ikke får svaret ordentligt.

Petrine.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Petrine.

Melissa.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Melissa.

Hun synes, de to fyre i stedet har fokus på at fortælle dem, at det bliver svært på dem at komme ind under huden på dem, når nu de ankommer halvvejs igennem programmet.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Det er svært på det her tidspunkt

– Det er svært at komme ind på det her tidspunkt. Det er ikke nemt at komme ind som ny i en forsamling. Man skal i hvert fald have et stærkt sind. Men det er svært på det her tidspunkt … siger Kasper til BILLED-BLADET.

– Jeg giver til dels Kasper ret – det er lidt af en mundfuld at stå over for så mange damer. Det var i hvert fald ikke en fordel at komme senere ind. Nogle indtryk har bare sat sig … Vi var åbne over for de her piger, men de andre havde et forspring – alt andet ville være forkert at sige, tilføjer Philip.

Kasper mener, at han har fået givet Petrine ord med på vejen om sig selv.

– Det er Philip, hun mangler info fra, for jeg talte med hende dagen forinden, siger han.

Men Philip synes ikke rigtigt, der er tid til at svare.

– Jeg når ikke at få sagt noget. Kasper griber spørgsmålet, som er på sin plads, men jeg når ikke rigtig at få sagt noget. Jeg tror, hun (Petrine, red.) oplever det lidt forkert, for vi vil ikke sende det signal, at vi ikke vil fortælle om os selv … siger han.

De gjorde et indtryk

Selv om de to gutter indrømmer, at det er svært for Petrine og Melissa at få overhalet de andre bejlere så langt inde i forløbet, er de enige om, at de to kvinder gør indtryk.

– Jeg taler på begges vegne, når jeg siger, at de kommer ind med en frisk energi. Stemningen har ændret sig, og pigerne er blevet pressede, så de kommer ind med et friskt pust. Og de har udseendet med sig og noget imellem ørerne begge to! siger Kasper.

– De gør begge et supergodt indtryk. Det er ikke for sent for dem på det her tidspunkt … Men de andre kender vi bedre, og vi har haft mere tid med de andre, slutter Philip.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden