Onsdag, 7. juni 2023 — af Catja Klarskov

Bachelorette-Morten fik ikke en rose af Julie: Nu reagerer han

Morten Damstoft 
Morten Damstoft
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Smilene var store og de fyldte glas klingede flittigt, da Julie og Morten var på singledate under åben himmel. Alligevel var det ikke nok til, at Julie tilbød bejleren en rose.

Øjenkontakten var intens, smilene store og de fyldte glas klingede flittigt, da 26-årige Julie Kriegler og bejleren Morten i aftenens afsnit af TV 2-programmet ”Bachelorette” fik lov til at tilbringe tid sammen på tomandshånd.

Daten endte dog langt fra, som Morten havde håbet, og han vendte tomhændet hjem til villaen uden en rose i gave af Julie.

Dagen startede ellers godt. Morten var på gruppedate med Julie, hvor også bejlerne Alexander og Jonas var inviteret med. Daten stod i dansens tegn, og her skulle de hver især danse som forskellige dyr. En opgave der faldt nogen mere naturligt end andre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Især Alexander befandt sig i sit rette element, hvorimod Julie og Morten fandt et fælles ståsted i, at de bestemt ikke at følte sig helt tilpasse i aktiviteten.

Måske derfor blev 29-årige Morten efterfølgende inviteret på alenetid med Julie, der desværre ikke endte med, at Morten blev tilbudt en velduftende, rød rose i gave.

- Jeg ved ikke, hvorfor Julie ikke giver mig en rose. Jeg står tilbage med en ærgerlig følelse. Frustreret. Forvirret også, fortæller Morten i programmet.

Fra venstre: Alexander, Jonas, Julie og Morten på deres gruppedate i "Bachelorette" 
Fra venstre: Alexander, Jonas, Julie og Morten på deres gruppedate i "Bachelorette"
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Morten erkendte desuden, at han syntes, den manglende rose var pinlig, så da han slukøret vendte hjem til villaen og måtte erkende overfor de andre, at han ikke blev tilbudt en rose, bad han straks sine nye kammerater om at gribe ham.

Morten så nemlig den manglende rose som et nederlag, da rose og sikkerhed var blevet kutyme efter alenetid med kvinderne. De andre fyre i huset forstod ham heldigvis, og straks forsøgte de at komme med opløftende ord.

Du kan se ”Bachelorette” hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 og på TV 2 Play.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden