28. feb. 2017
Af Lisbeth Grube

BADEHOTELLET: Amalie Dollerup jubler over ny sæson

Amalie Dollerup og Anders Juul som ægteparret Berggren i TV-serien "Badehotellet"
Amalie Dollerup og Anders Juul som ægteparret Berggren i TV-serien "Badehotellet"
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
- Det er så vildt at opleve, siger skuespiller Amalie Dollerup til nyheden om, at der kommer en femte sæson af ”Badehotellet”.

Meldingen om, at der kommer en sæson 5 af ”Badehotellet” får ikke blot seriens mange fans i strålende sommerhumør på en grå vinterdag. Også skuespillerne glæder sig til fortsættelsen, heriblandt Amalie Dollerup, der nu i fire sæsoner har stået foran kameraet som Amanda.

- Det er så vildt, at vi kan køre videre med en femte sæson. Det var der tale om, da vi havde vores første pressemøde tilbage i 2013, men tænk at det bliver en realitet. Det er så vildt at opleve!, jubler Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

Spår drama i ægteskabet

- Der er stadig stor opbakning fra seerne, og derfor glæder vi os til at arbejde videre med historierne, fortæller skuespilleren, der er spændt på, hvilke udfordringer Amanda møder, når kalenderen viser år 1932.

- Jeg tror, det bliver en svær tid for hende i reklamebranchen. Med masser af drama i ægteskabet. Jeg er utrolig glad, for det ser ud til, jeg igen får en del at gøre med Max og Philip, siger Dollerup om sine kolleger Anders Juul og Sigurd le Dous.

Læs mere om: